Stock Kreston 2013

Internationale dienstverlening

Kent uw bedrijf geen grenzen? Grip gaat met u mee
Steeds vaker krijgt ook de ondernemer te maken met internationale vraagstukken. Ondernemen over de grens en vice versa, daar komt veel bij kijken. Welke financieringsmogelijkheden zijn er. Hoe zit het met wet- en regelgeving en btw. Wat zijn de valkuilen. Hoe gaat u om met buitenlandse medewerkers. Onze adviseurs hebben ervaring met dit soort vraagstukken en beschikken over specifieke fiscale kennis voor ondernemers die hun vleugels internationaal (willen) uitslaan.

Onze internationale expertise op het gebied van fiscale en juridische vraagstukken, corporate finance, assurance, insolventie en herstructurering hebben we gebundeld in een zelfstandig bedrijfsonderdeel: Kreston Grip N.V.

We zijn lid van Kreston. Dit is een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountantskantoren, waarin we actief participeren. We vervullen binnen dit netwerk onder andere de voorzittersrol van de Kreston International Tax Group. De ruim 180 bij dit netwerk aangesloten kantoren uit 113 landen werken nauw samen om oplossingen te bieden bij internationale vraagstukken. Dankzij dit netwerk - dat overigens 12e staat op de wereldranglijst van accountancynetwerken - blijven we op de hoogte van internationale wet- en regelgeving en kunnen we overal ter wereld expertise inschakelen.

Duitsland Desk
Voor bedrijven die zich richten op de Duitse markt, hebben we een speciale Duitsland Desk. Daarbij werken we nauw samen met dienstverleners in de grensstreek.

Dus of u nu in het buitenland zaken wilt doen of als internationaal bedrijf in Nederland actief bent: Grip is dé adviseur.

Naar de website van Grip Accountants en Adviseurs N.V.

 

Meer weten over Grip over de grens?

Heeft u vragen over uw eigen situatie of wilt u sparren over de mogelijkheden? 

Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op! 

Tel. 0316-25 03 33

Lees hier meer over zaken doen in:

China
Duitsland
India
Luxemburg
Nederland
Rusland
Spanje
United Kingdom
Verenigde Staten
Zwitserland