MM 2022

Grip op de berg

Eén berg, 5 collega’s en zoveel mogelijk sponsorgeld voor Orange Babies en Stichting Opstap: onze collega’s zetten zich weer sportief in voor het goede doel!

Over een paar nachten is het zover: op zaterdag 10 september a.s. gaan onze collega’s Martin, Pascal, Gerie, Tijmen en Theo met Mystery Mountain de berg Pico Veleta op! Een berg met zijn top op maar liefst 3.396 meter hoogte. Deze top gaan ze fietsend c.q. hardlopend proberen te bereiken, om hiermee zoveel mogelijk geld op te halen voor Orange Babies en Stichting Opstap.

Orange Babies zet zich in voor de bestrijding van hiv in Zuid-Afrika, Zambia en Namibië en wil moeders, kinderen en jongeren een eerlijke kans op een toekomst bieden. Stichting Opstap streeft naar het verbeteren van onderwijs, levensstandaarden en welzijn in binnen- en buitenland. Twee prachtige goede doelen die al sinds 2011 samenwerken.

Als Grip dragen wij beide stichtingen al jaren een warm hart toe. Zo sponsoren we samen met Stichting Opstap twee weeshuizen in Zambia (Seko Village en Heal Project). Ook hebben we in 2020 met 22 collega’s deelgenomen aan Mystery Mountain NL en samen bijna €10.000 opgehaald voor de strijd tegen hiv. Verder krijgt jaarlijks een collega de kans om aan een van de bijzondere fietstours van Orange Babies door Afrika deel te nemen. Het enige dat hij of zij hoeft te doen is zoveel mogelijk sponsorgeld ophalen, en natuurlijk volop genieten van de zeer indrukwekkende reis.

De hardloopschoenen voor zaterdag zijn inmiddels ingelopen, de fietsbanden opgepompt, uren aan trainingen achter de rug en de koffers bijna gepakt. Aankomende donderdag stapt het vijftal met Mystery Mountain op het vliegtuig naar Zuid-Spanje en wij wensen hen natuurlijk heel veel succes met deze enorme uitdaging!

Mocht je Team Grip willen steunen, doneren kan nog een paar dagen via de volgende link: Team Grip - Mystery Mountain.