221031.Foto bij Make-A-Wish Actie Strooigoed - liggend

Kruidnoten die dromen laten uitkomen

Jaarlijks organiseert Make-A-Wish Nederland de “Actie strooigoed”. Met de opbrengst van deze actie kunnen zij nog meer dromen en wensen van zieke kinderen laten uitkomen. Wij kochten onlangs 100 zakjes kruidnoten om deze hartverwarmende actie te steunen.

Wish Journey’s
Make-A-Wish Nederland (voorheen Stichting Doe Een Wens) zet zich in om de Wish Journey’s (ofwel hartenwensen) van ernstig zieke kinderen te laten uitkomen. Van bijvoorbeeld een dag een cowgirl zijn, tot een fotoshoot met echte pinguïns; de stichting maakt het mogelijk en geeft deze kinderen en hun omgeving hiermee vertrouwen en kracht voor de toekomst.

Niet de enige sinterklaasactie
Deze actie is niet onze enige sinterklaasactie voor een goed doel. Sinds een aantal jaar kruipt onze directeur Petra in de rol van hulpsinterklaas, en deelt zij namens Grip sinterklaaspakketjes uit aan de vrijwilligers, bestuursleden, begeleiders en bewoners van rijvereniging de Hazelaar, lunchroom Tante Agaath, kinderboerderij Agathahoeve en het Agathahuis (lees het bericht van vorig jaar hier). Ze tovert hiermee een lach op alle gezichten en ontvangt steevast veel dankbare reacties. Dit jaar staat haar bezoek aan deze bijzondere organisaties gepland op 18 november a.s.

De kruidnoten van deze Make-A-Wish-actie krijgen ook een uitstekende bestemming: we gaan er de komende tijd samen met onze collega’s en ons bezoek van genieten.

Meer weten over Make-A-Wish Nederland? Kijk op https://makeawishnederland.org/