Onze nieuwe adjunct directeur Audit stelt zich voor

Kun je iets meer vertellen over je achtergrond?
Vanaf mijn middelbare schooltijd wist ik al dat ik accountant wilde worden. Na het VWO te hebben afgerond, ben ik dan ook gestart met de opleiding bedrijfseconomie, met het accentprogramma Accountancy aan wat tegenwoordig Tilburg University heet. Na het behalen van mijn doctorandustitel in 1997, heb ik de postdoctorale opleiding tot registeraccountant gevolgd en afgerond.

In 1997 heb ik, binnen de accountancy, kennis gemaakt met de jaarrekeningcontrole. Al snel had ik de behoefte om mij breder te ontwikkelen en heb ik de overstap gemaakt naar een volgend kantoor. In de rol van cliënt adviseur heb ik mij daar, naast het opstellen en de controle van jaarrekeningen, kunnen ontwikkelen tot een ‘trusted advisor’.

Vervolgens ben ik begin 2009 bij mijn voormalige werkgever in dienst getreden als senior manager Audit.  Als rechterhand van de partner-aandeelhouder, heb ik hier o.a. de audit afdeling binnen de vestiging mogen opbouwen en uitbreiden. In deze periode heb ik diverse managementvaardigheden kunnen ontwikkelen. Daarnaast heb ik mij verdiept in de meest recente controlemethodieken, gericht op maatwerk en efficiency. Tenslotte heb ik in deze periode veel ervaring opgedaan in de non-proft sector. Een sector die in toenemende mate raakvlakken heeft met het MKB.

Waarom de overstap naar Grip?
De kernwaarden van Grip (Gedreven, Resultaat, Inventief en Persoonlijk) en hoe hier in de praktijk invulling aan wordt gegeven, zijn voor mij de redenen geweest voor de overstap naar Grip. Als gedreven accountant wil ik het beste resultaat voor mijn cliënten. Dit realiseer je door inventieve oplossingen en persoonlijke aandacht! Door de gesprekken met de diverse medewerkers van Grip, werd ik zeer enthousiast over de manier waarop zij invulling geven aan deze kernwaarden. De manier waarop medewerkers van Grip, als hecht team, te werk gaan teneinde de béste kwaliteit te leveren aan hun cliënten, sprak mij zeer aan. Dit betekent dat men open staat voor nieuwe ideeën en inzichten.

Wat mogen cliënten van je verwachten?
Gedrevenheid en een positieve instelling, waarbij de cliënt centraal staat.

Met een gedegen kennis van de relevante wet- en regelgeving, controleer ik jaarrekeningen en adviseer ik mijn cliënten. Mijn doelstelling is de verwachtingen van de cliënten te overtreffen en op te treden als een volwaardig gesprekspartner. Dit is alleen mogelijk als je je cliënt goed kent en weet wat er in zijn of haar organisatie en omgeving speelt. Hier heb ik altijd veel tijd en energie in geïnvesteerd en ik zal dat ook nu weer gaan doen. Niet alleen door oog te hebben voor mijn vak, maar ook door de (markt)ontwikkelingen te volgen die van belang zijn. Met een eigen visie op het (bedrijfs)leven doe ik mijn werk, werk dat ik graag in teamverband doe.

Kortom, ik ben er voor mijn cliënten en zal er samen met hen voor zorgen dat zij ‘in control’ zijn en blijven!

Terug