Tennismarathon Orange Babies 230326

Tennismarathon voor Orange Babies

Afgelopen zondag werd er op de tennisbanen van Sportpark Molenbeke in Arnhem fanatiek getennist voor de strijd tegen hiv. In aanloop op zijn fietstrip naar Zambia voor Orange Babies, organiseerde onze collega David dit event; met als doel om zijn opgehaalde sponsorgeld nog een flinke boost te geven. Met maar liefst 23 sportieve deelnemers is dat uitstekend gelukt.

Eerder maakten we al bekend dat onze collega David Dijkstra de Grip’er is die dit jaar naar Afrika mag afreizen, en daar op de fiets stapt en diverse projecten van Orange Babies gaat bezoeken. Een van zijn acties om zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen, was de tennismarathon van afgelopen zondag. In totaal tennisten 23 personen één, twee of zelfs drie uur achter elkaar mee, waaronder ook een aantal sportieve collega’s. Hiermee haalden zij op deze dag een bedrag op van maar liefst € 735,50. Het tot nu toe door David opgehaalde bedrag staat hiermee inmiddels op ruim € 8.700,-. Een initiatief én resultaat waar we weer trots op zijn!

Over 16 dagen is het zover: dan gaat David aan deze unieke en indrukwekkende fietsreis door Zambia beginnen. Wil je hem sponsoren en/of zijn belevenissen volgen? Dat kan via zijn actiepagina: David Dijkstra op de fiets voor Orange Babies.