Stock groep hal

Pre-audit dienstverlening

Compleet pakket van diensten tot aan de jaarrekeningcontrole
Mist u een proactieve adviseur en sparringpartner? Wordt uw controlerend accountant voortdurend gehinderd door de voorgeschreven scheiding tussen controle en advies? Of merkt u dat het samenstellen van het controledossier steeds meer professionele deskundigheid en tijd vergt? Wilt u hierin ontzorgd worden en dit proces efficiënt laten verlopen? De accountants van Grip helpen u graag verder.

Goed voorbereid op uw jaarrekeningcontrole
Onze accountants weten wat nodig is voor een goede voorbereiding van de jaarrekeningcontrole. Ze hebben namelijk zelf ruime ervaring met jaarrekeningcontroles. Op efficiënte en adequate wijze verzorgen we voor u het gehele “closing the books” proces. We leveren de jaarrekening en de overige benodigde stukken tijdig en op vakbekwame wijze aan bij uw controlerend accountant. We treden als regisseur van dit proces op als spil tussen u en uw controlerend accountant. Zo kan de jaarrekeningcontrole efficiënt verlopen en worden kosten tot het noodzakelijke beperkt.

Proactief advies
Omdat we niet gebonden zijn aan de onafhankelijkheidsregels, kunnen we - in tegenstelling tot uw controlerend accountant - fungeren als uw proactieve adviseur en sparringpartner. Voor (complexe) vraagstukken op het gebied van onder andere waarderingen, financieringen, investeringen, fiscale posities en AO/IB bent u bij ons aan het juiste adres.

Zo wordt u ontzorgd en combineert u een optimale voorbereiding van de jaarrekeningcontrole met proactief advies van een betrokken adviseur.

Wilt u meer weten over onze pre-audit dienstverlening?

Heeft u vragen over uw eigen situatie of wilt u sparren over de mogelijkheden?

Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

Tel. 0316-25 03 33