Stock MT

We zijn aangesloten bij

Kreston
Kreston is een wereldwijd netwerk van accountantskantoren. Het netwerk is opgericht in 1971 en staat momenteel 12e op de wereldranglijst van accountancynetwerken. De aangesloten kantoren zijn gespecialiseerd in accountancy, auditing, belastingadvies en management consultancy. 

Als geen ander combineren de aangesloten kantoren expertise met inlevingsvermogen. Ze bieden het beste financiële advies, zowel regionaal en nationaal als internationaal. Met zowel échte kennis van hun klanten als hun professionele kansen en uitdagingen, gaan ze als sparringpartner verder dan de traditionele accountant – ongeacht wat de toekomst brengt.

Het wereldwijde Kreston-netwerk telt bijna 200 aangesloten kantoren in meer dan 110 landen, met in totaal ruim 23.000 getalenteerde, toegewijde en deskundige professionals. De kantoren gebruiken hun lokale kennis om klanten over de hele wereld constante en uitzonderlijke service te bieden. 

NBA 
De NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie Accountants) is de publiekrechtelijke organisatie die de belangen van de maatschappij en het beroep dient als de vertegenwoordiger van het gehele accountantsberoep in Nederland. De NBA vormt zo de brug tussen de beroepsbeoefenaren en de praktijk.
 
Register Belastingadviseurs
Het Register Belastingadviseurs (RB) behartigt de belangen, waarborgt de kwaliteit en bundelt de krachten van ruim 7.200 aangesloten belastingadviseurs. 
 
SRA
Het SRA (Samenwerkende Registeraccountants & Accountant-Administratieconsulenten) is de grootste organisatie van zelfstandige professionele, openbare accountantskantoren in Nederland.
Het lidmaatschap van het SRA is een toetssteen voor kwaliteit vanwege het feit dat deze organisatie toeziet op de kwaliteit van de dienstverlening van de aangesloten leden.

 

  Logo Kreston tbv website grijs

 Footer: Logo NBA

Footer: Logo RBA

 Footer Logo SRA 2014